0000
Etusivu Projekti Ihmiset Esineistö Kartoitus Logo Seminaari  
   


00
       
 

Kutsu seminaariin

3.-5.10.2007 Inarissa Saamelaismuseo Siidassa

Ohjelma on alustava, joten muutokset ovat vielä mahdollisia.

Seminaarissa käsitellään kulttuuriperinnön palauttamiseen liittyviä kysymyksiä tutkijoiden, poliitikkojen, museoammattilaisten ja käsityöntekijöiden näkökulmasta. Tavoitteena on herättää keskustelua saamelaisesineiden säilytyksestä ja saamelaisen kulttuuriperinnön hyvästä hallinnasta tulevaisuudessa. Seminaarissa kerrotaan myös käynnissä olleen esineellisen kulttuuriperinnön keräykseen keskittyneen projektin tuloksista.

 

Osallistuminen
Seminaari on maksuton ja osallistujat vastaavat itse matkustus- ja majoitus-, ja ateriakuluistaan. Seminaari on varannut muutamia hotellihuoneita etukäteen.

 

Seminaaripäivällinen
Seminaari järjestää mahdollisuuden yhteiseen päivälliseen keskiviikkona 3. lokakuuta. Päivällinen on omakustanteinen. Ilmoita ystävällisesti etukäteen halukkuudestasi osallistua: eeva-kristiina.harlin@samimuseum.fi

 

Iltaohjelma
Tiistaina 2.10. alkaen klo 19.00 omakustanteinen Seminaari-pub Hotelli Kultahovissa, mahdollisuus tavata ihmisiä ja keskustella.

Keskiviikkona 3.10. klo19.00 omakustanteinen illallinen Hotelli kultahovissa. Illallisen yhteydessä kuullaan paikallisia joiku-taiteilijoita.

Torstaina 4.10. alkaen klo 19.00 omakustanteinen Seminaari-pub Hotelli Kultahovissa, mahdollisuus tavata ihmisiä ja keskustella.

 

Ilmoittautuminen
Seminaariin ilmoittaudutaan toimittamalla nimi, edustamasi instituution nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero viimeistään 21. syyskuuta 2007 osoitteeseen eeva-kristiina.harlin@samimuseum.fi. Ilmoita mikäli haluat osallistua päivälliselle.

 

Majoitus
Osallistujat järjestävät itse majoituksensa. Inarissa on useita majoitusmahdollisuuksia. Lisä- ja yhteystiedot löydät sivuilta http://www.inarilapland.org/en/index.htmlMatka
Osallistujat järjestävät itse matkansa.

Inariin pääsee parhaiten lentämällä Helsingistä Ivaloon. Siida järjestää kuljetuksen Ivalon lentokentältä Inariin. Ilmoita siis tulo- ja lähtöaikasi. Ivalon ja Inarin välimatka on noin 40 km.

 

Parhaiten seminaariin osallistuville sopii lento, joka lähtee tiistaina 2. lokakuuta kello 10.35 Helsingistä ja on perillä Ivalossa 13.05 (AY557).
Paluulennot Ivalosta lähtevät kello 19.10 Helsinkiin sekä torstaina 4.10. sekä perjantaina 5.10. Lennot ovat perillä Helsingissä kello 21.35 (AY559).

 

Lisätietoja:
Eeva-Kristiina Harlin
tel: +(358) 400 328 133
email: eeva-kristiina.harlin@samimuseum.fi


Siidan kotisivut:
http://www.siida.fi/

 

Lisätietoa Inarista:
http://www.inarilapland.org/

 

 

Seminaariohjelma

 

RUOKALISTA

 

Pohjoismainen kulttuurirahasto

 

 

Sametinget